GYIK2018-10-26T11:40:44+00:00

GYAKORI KÉRDÉSEK

Magyarországon. Teljesen hazai termék, magyar kutatók fejlesztették, gyártója Magyarországon hoz létre munkahelyeket és fizeti meg a kötelezettségeit az államnak.
A Souldrops termékei olyan alacsony koncentrációban tartalmaznak allergizáló összetevőket, hogy azok kevéssé allergizálhatnak. Ennek ellenére sajnos nem zárható ki annak a lehetősége, hogy valakinél allergiás reakciót váltson ki valamelyik termék, hiszen egyéni túlérzékenységek sajnos bárkinél előfordulhatnak. Javasoljuk, hogy amennyiben a termék használatának megkezdését követően bármilyen egészségügyi problémát észlel, forduljon orvoshoz!
Az volt az egyik legfontosabb szempont a receptúra kialakításánál, hogy bőrbarátok legyenek a termékek, igyekeztünk minden bőrtípusnak megfelelő, kíméletes alapanyagokat felhasználni. Viszont, ahogy fentebb is olvasható, sajnos nem zárható ki annak a lehetősége, hogy valakinél egyéni túlérzékenység miatt allergiás reakciót váltsanak ki a Souldrops termékei; ebben az esetben mindenképp forduljon orvoshoz.
Az egyik legfontosabb különbség, hogy a Souldrops termékei nemcsak környezetkímélőek, azaz foszfát- és foszfonátmentesek, de különleges a megjelenésük is. A termékek mögött álló 100%-ban magyar vállalkozás fiatal kutatói, fejlesztői és tulajdonosai nemcsak megfizethető áron kívánnak magas hatékonyságú mosószereket biztosítani, de a legnagyobb nemzetközi vállalatok hasonló termékeit is versenyre hívják.

Mind a mosógél, mind pedig az öblítő univerzálisnak tekinthető, tehát színes, fekete és fehér ruhákhoz, valamint minden anyagtípushoz egyaránt használható.

A Souldrops termékei alacsony és magas hőfokon egyaránt használhatók, részletes információk a termékek címkéin találhatók. Nagyon fontos, hogy mosáskor az adott ruha címkéjén és a Souldrops termékek címkéin található használati utasításokat is betartsák, így biztosítható, hogy a leghatékonyabb, a ruhát-, illetve más anyagot nem károsító eredmény jöhessen létre.
Tipp: a mosógélben található enzim – amely a foltok eltávolításáért felelős – alacsony hőfokon hatékonyabban fejti ki a hatását, mint magas hőfokon. Az alacsony hőfokon történő mosás emellett energiatakarékos, tehát közvetetten is környezet- és pénztárcabarát.

Igen, a Souldrops termékei a használati utasítások betartása esetén kifejezetten színkímélő hatásúak. A fejlesztők úgy gondolják, hogy minden ruha tulajdonosának fontos, milyen színű ruhát visel – és azt szeretnék, hogy az olyan is maradjon. Ehhez nagyon fontos, hogy az adott ruhát a címkéjén megtalálható használati utasításoknak megfelelően mossák. A Souldrops termékei színkímélőek, de ez nem jelenti azt, hogy egy ruha idővel (a természetes elhasználódás, napfény – UV sugárzás hatására) nem fakulhat ki.
Ha nem biztos az új ruhája színtartóságában, akkor mindenképp érdemes először színpróbát végezni oly módon, hogy egy kevésbé látható, benedvesített anyagrészre rávasal egy fehér ruhadarabot. Ha a fehér anyag elszíneződik, akkor inkább mossa külön a ruhát

Igen, a Souldrops termékei a természetben lebomló alkotóelemekből, növényi eredetű összetevőkből állnak, valamint hatóanyagaik kőolajszármazék mentesek.

Alapvetően nincs. A folyékony forma kevésbé allergizál, mert nincs belélegezhető por, ami allergiás reakciót válthatna ki.

A flakonok színei az illatokra utalnak.

Egyelőre nem, a Souldrops termékek polietilén, nem lebomló műanyag flakonban kaphatók. A jövőbeli tervek között szerepel, hogy a flakonokat újrahasznosított műanyagból készítsük.

Egyelőre nincs, de nem zárjuk ki annak a lehetőségét, hogy a későbbiekben éljünk ezzel a megoldással is.

A piacon jelenleg kétféle termék kapható: az öblítőkoncentrátum, valamint ennek a higított változata, amelyet öblítőnek neveznek. A hígítás mindig az illat és a hatásfok gyengüléséhez vezet. A Souldrops öblítőkoncentrátum használható hígítva és hígítás nélkül is.

Igen, a Souldrops termékei kombinálhatóak a kereskedelmi forgalomban általánosságban kapható adalékokkal.

A Souldrops termékeit a Monsun Kft. gyártja, amely 100%-ban magyar vállalkozás. Az új mosó- és öblítőszercsalád piacra lépését megelőző kutatás és fejlesztés, a know-how kidolgozása, valamint a gyártási folyamat is teljes egészében itthon történik – hazai munkaerővel, hazai forrású anyagi támogatással.

A hatóanyagok sok esetben szintetikus eredetűek, de a Souldrops termékekben az összes felhasznált hatóanyag növényi eredetű.

Nincs a termékeken biztonsági kupak. Bár egyik termék sem veszélyes, javasoljuk őket gyermekektől elzárva tartani. Lenyelés, szembe kerülés esetén a termékek címkéjén található utasítások követendők.

Az illat tartóssága sok tényezőtől függ, pl. hogy töményen vagy hígítva alkalmazzák a termékeket, gépben vagy szabad levegőn szárítják a ruhákat stb.

A mosógél „tengercsepp” illatban kapható, amely egy friss, üde illat. Az öblítőkoncentrátumok három illatban érhetők el („esőcsepp”, „kristálycsepp”, „nektárcsepp”), mindegyik üde, virágos, friss illat.

Nem, a Souldrops mosógél könnyen kiöblíthető, amennyiben a termék csomagolásán található adagolási és felhasználási javaslatokat, illetve a ruha címkéjén található használati utasításokat követik. Ha esetleg mégis nyomot hagyna, a gép öblítésével lehet gond.

Nem feltétlenül szükséges a mosáshoz öblítőt használni. Az öblítő eltávolítja az esetlegesen a ruhában maradt mosószermaradványokat, lágyítja a textileket, antisztatizál, illetve kellemes illatot kölcsönöz a ruháknak és bőrsemleges pH-t kölcsönöz, minek hatására kellemesebbé válik a ruha viselése.

A csomagoláson található adagolási javaslatok szerint.

Souldrops termékek